Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Фонд держмайна впровадить сервіс зі зберігання звітів про оцінку збитків бізнесу внаслідок агресії рф

Реклама

Фонд державного майна України впровадить експериментальний сервіс зі зберігання та рецензування звітів про оцінку збитків бізнесу внаслідок агресії рф. Про це розповіли заступники Голови Фонду державного майна Юлія Бєлова та Денис Шугалій, вказавши, що сервіс гарантуватиме підприємцям цілісність та коректність їхніх доказів у майбутніх міжнародних позовах проти рф.

Також ФДМУ повідомив, що:

  • постраждалі підприємці зможуть самостійно завантажувати звіти про оцінку збитків на рецензування, а Фонд перевірятиме їхню відповідність Методиці про оцінку збитків внаслідок війни;

  • успішно перевірені звіти бізнес зможе використовувати як докази у справах про отримання компенсацій від країни-агресорки;

  • підприємці отримають безпечне хмарне сховище для своїх звітів - сервіс безстроково їх зберігатиме.

"У грудні минулого року Мін'юст зареєстрував розроблену Фондом та Мінекономіки Методику оцінки обсягу збитків та упущеної вигоди внаслідок збройної агресії рф. Рекомендуємо постраждалим підприємцям уже зараз замовляти оцінку за її процедурою. Що раніше ви проведете таку оцінку, то більше доказів зафіксуєте для міжнародного позову проти рф", - йдеться в повідомленні.

Попередьте незаконні дії з об'єктами нерухомості та діяльність "чорних реєстраторів". Налаштуйте моніторинг в SMS-Маяк та отримуйте сповіщення про будь-які дії щодо майна компанії. Деталі за посиланням.

Читайте також: Стягнення збитків з рф: чи можна подати позов до національного суду?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини