Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НААУ нагадала, що 31 січня спливає строк сплати щорічних внесків на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування

Реклама

Національна асоціація адвокатів України нагадує, що 31 січня 2023 року спливає строк сплати щорічних внесків на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування.

З 1 лютого 2023 року адвокати, які не сплатили щорічні внески, не матимуть можливості генерувати електронні ордери в Особистому кабінеті адвоката.

Так, згідно з рішенням Ради адвокатів України № 147 доступ до Особистого кабінету надаватиметься адвокатам, які не мають заборгованості зі сплати щорічних внесків на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування. Окрім генерації електронних ордерів, адвокати із заборгованістю зі сплати щорічних внесків не матимуть можливості в Особистому кабінеті редагувати дані щодо своєї діяльності, користуватися сервісом E-post і брати участь у відеоконференціях, синхронізуючись з особистим кабінетом Електронного суду.

Рада адвокатів України затвердила розмір щорічних внесків на 2023 рік на рівні прожиткового мінімуму, що відповідно до Закону № 2710-IX «Про Державний бюджет України на 2023 рік» складає на 1 січня 2023 року 2684 гривні.

Адвокати мають сплатити до 31 січня 2023 року 70 % цієї суми - на рахунок Ради адвокатів регіону і 30 % внеску - на рахунок Національної асоціації адвокатів України.

РАУ надала можливість адвокатам сплатити щорічні внески на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування через Особистий кабінет на сайті НААУ.

Щоб самостійно генерувати квитанцію на онлайн-оплату щорічного внеску, необхідно:

1. Зайти в свій обліковий запис адвоката в Особистому кабінеті на сайті НААУ

2. В окремому розділі «Внески» згенерувати необхідну квитанцію

3. Скориставшись онлайн-системами платежів Portmone та LiqPay, сплатити внесок.

Зазначається, що також щорічні внески можна сплатити в базі даних Єдиного реєстру адвокатів України, перейшовши за посиланням та скориставшись пошуковою формою.

Чому варто замовити LIGA360:Адвокат НААУ саме зараз? Оплативши рішення LIGA360 - ви оплачуєте внесок на адвокатське самоврядування, зможете отримувати бали для підвищення кваліфікації. А ще вам відкриється доступ до 100 млн рішень українських судів. Замовте LIGA360, щоб завжди бути впевненими у своїй перемозі.

Читайте також:

Адвокатський запит: як не допустити помилки при оформленні

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини