Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нюанси оподаткування 2023 - тема номера "ЮРИСТ&ЗАКОН"

16 січня 2023, 15:00
250
0
Автор:
Реклама

Сьогодні бізнес як ніколи стикається зі складними викликами, і податкове навантаження - один із найважчих. У поточному номері видання ви дізнаєтеся про складнощі, на які наражається бізнес у податкових реаліях воєнного часу.

Поговоримо про зупинення реєстрації податкових накладних, про оскарження рішення щодо відповідності платника критеріям ризиковості як належний спосіб захисту його порушеного права, про нюанси застосування пільги з ПДВ та вплив на оподаткування податком на прибуток, а також про тонкощі визначення фінансового результату від операційної діяльності виробничих підприємств в умовах воєнного часу. Також, у поточному номері, аналіз нової судової практики, актуальна і важлива добірка експертних матеріалів:

ТЕМА НОМЕРА - Нюанси оподаткування 2023

Головна стаття

Зупинення реєстрації податкових накладних - чума для бізнесу? (Олена Радтке)

Компетентна думка

Нюанси визначення фінансового результату від операційної діяльності виробничих підприємств в умовах воєнного часу (Тетяна Савчук)

Генератор у бізнесі. Нюанси застосування пільги з ПДВ і вплив на оподаткування податком на прибуток (Тетяна Савчук)

Оскарження рішення про відповідність платника критеріям ризиковості як належний спосіб захисту його порушеного права (Олег Нікітін)

Судовий погляд

Успішне оскарження в суді ППР про визначення грошових зобов'язань із земельного податку (Олег Добровольський)

СУДОВІ БАТАЛІЇ

Судова практика

Нюанси визнання спадщини відумерлою (Ірина Тодоренко)

Право іпотеки: детальний огляд (Ірина Тодоренко)

А також - постійна рубрика «Правова картина тижня», в якій ви знайдете: новини законопроєктної роботи, інформацію про прийняті нормативно-правові акти, закони, що підписані, набули або втратили чинність.

Cвіжий випуск видання ЮРИСТ&ЗАКОН вже доступний для користувачів LIGA360.

Бажаєте отримувати більше аналітики й корисної інформації? Спробуйте LIGA360:Юрист. Повний архів видання та нові номери ЮРИСТ&ЗАКОН, професійні вебінари, алгоритми дій для роботи. Оберіть вигідний тариф за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини