Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Внесено зміни до Порядку підвищення кваліфікації адвокатів України: рішення РАУ

Реклама

Враховуючи, що адвокати, які співпрацюють з системою БПД, повинні володіти ґрунтовними знаннями у цій галузі права для надання якісної та своєчасної правової допомоги суб'єктам безоплатної правової допомоги, Рада адвокатів України внесла зміни до Порядку підвищення кваліфікації адвокатів України.

Відповідне рішення № 168 було прийнято на засіданні РАУ 16 грудня 2022 року.

Зокрема, Порядок було доповнено пунктом 21-1, згідно з яким адвокати, які включені до Реєстру адвокатів, які надають БВПД, та/або уклали контракт про надання БВПД на постійній основі або договір про надання БВПД на тимчасовій основі, мають отримати за рік не менш ніж 2 залікових бали за навчання з питання безоплатної правової допомоги.

РАУ доручила Вищій школі адвокатури розробити спеціалізований курс з підвищення кваліфікації для адвокатів, які співпрацюють з системою БПД, а також організувати проведення безоплатних і платних заходів із питань надання безоплатної правової допомоги.

Замовляй LIGA360:Адвокат НААУ зі знижкою 10%. Переглядай навчальні продукти ВША для отримання залікових балів, готуй безпрограшні аргументи для суду з потужними інструментами legal research. Скористайся вигідними умовами до 15 січня.

Читайте також:

Строк внесення відомостей до ЄРАУ адвокатами, які надають БВПД, відтерміновано до 5 лютого: РАУ

Адвокатський запит: що треба врахувати?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини