Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На порталі Дія можна отримати витяг з ЄДР: алгоритм дій

Реклама

Мінцифри поінформувало, що на порталі Дія можна в кілька кліків отримати витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань (ЄДР).

«Ми будуємо цифрову країну, де бізнес може взаємодіяти з державою в кілька кліків. Найшвидша у світі реєстрація ФОП, можливість подати декларацію і сплатити податки - це лише частина послуг, які доступні для підприємців у Дії. Зараз додали можливість отримати витяг з ЄДР на порталі. Щоб українці могли швидко отримувати потрібні документи і витрачати час на розвиток бізнесу, а не походи в держоргани», - зазначив Віце-прем'єр-міністр - Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Витяг з ЄДР є важливим документом, який підтверджує, що ви мали або маєте бізнес, а також містить інформацію про діяльність компанії. Він необхідний в багатьох життєвих ситуаціях підприємців (наприклад, під час підписання договорів чи для отримання послуг у банках).

Відтепер отримати витяг з ЄДР можна на порталі Дія. Всього у декілька кліків, миттєво і з меншим адмінзбором, порівняно з отриманням документа офлайн.

Для того, щоб отримати витяг з ЄДР, потрібно:

  • увійти на Портал Дія;

  • переглянути дані, які містяться у реєстрі, і підтвердити їх;

  • оплатити адмінзбір - 100 грн, замість 130 грн офлайн;

  • отримати витяг у форматі ПДФ.

-30% на корпоративне рішення LIGA360 - тільки до 15 січня. Надайте повноту інформації та інструментів для керівників, юристів, бухгалтерів, HR, PR фахівців. А ще отримуйте бонус для всієї компанії: сервіси медіамоніторингу та автоматизації договірної роботи. Замовляйте LIGA360 за новорічними цінами за посиланням.

Читайте також:

Змінено законодавство щодо подання інформації про кінцевих бенефіціарних власників юросіб: Закон № 2571-IX

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини