Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

МВС затвердило зміни до Вимог до державних номерних знаків транспортних засобів

Реклама

МВС затвердило зміни до Вимог до державних номерних знаків транспортних засобів. Відповідний наказ від 12.12.2022 № 814 набуде чинності з дня його офіційного опублікування.

Визначено, що на знаках, що належать транспортним засобам, які зареєстровані на підставі договору, укладеного відповідно до пункту 81 Порядку державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих на шасі автомобілів, мотоциклів усіх типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів, мотоколясок, інших прирівняних до них транспортних засобів та мопедів, замість літеросполук, які позначають адміністративно-територіальну належність місця реєстрації транспортного засобу, використовуються такі літеросполуки:

"ED", "DC" - у разі якщо договір укладено із застосуванням засобів електронного кабінету водія функціональної підсистеми Єдиного державного реєстру єдиної інформаційної системи МВС;

"DI", "PD" - у разі якщо договір укладено через Єдиний державний вебпортал електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія).

Читайте також: Нові плани видачі посвідчення водія: Головний сервісний центр МВС

Набрали чинності чергові зміни до Правил дорожнього руху

З 14 грудня реєстрація транспортних засобів буде за новим алгоритмом

-30% на корпоративне рішення LIGA360 - до 15 січня. Надайте повноту інформації та інструментів для керівників, юристів, бухгалтерів, HR, PR фахівців. А ще отримуйте бонус для всієї компанії: сервіси медіамоніторингу та автоматизації договірної роботи. Замовляйте LIGA360 за новорічними цінами за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини