Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Вітаємо всіх правозахисників з Днем адвокатури!

19 грудня 2022, 15:15
121
0
Автор:
Реклама

Багато з вас змінили костюм з краваткою на військову форму зі зброєю. Не полишаючи роботи на правовому фронті, ви стали на захист країни. Так, сьогодні юристи ведуть боротьбу на двох фронтах - і у цивільному житті, і на війні.

Ми довіряємо вам захищати наші права у судах і знаємо, що ви так само професійно та наполегливо захищаєте нашу рідну землю від ворога.

LIGA ZAKON висловлює вдячність усім представникам юридичної спільноти за щоденну хоробрість та самовідданість, за незламність і рішучі кроки на шляху до перемоги України у війні з росією.

І спеціально до Дня адвокатури підготували для вас вигідну пропозицію - можливість придбати рішення для адвоката, яке включає: оплату внеску на адвокатське самоврядування та можливість протягом року відвідати вебінари НААУ та отримати до 16 балів.

А також, чимало можливостей для професійної роботи адвоката - судова практика з прогнозуванням, правові позиції ВС, подібні справи, пошук та моніторинг судових засідань, доступ до рішень ЄСПЛ, прив'язка рішень ЄСПЛ до статей Конвенції, виділення ключових справ.

Доступ до оперативних змін у законодавчих нововведеннях - своєчасний доступ до правової аналітики, кейси та приклади від практиків ринку, юридичний календар.

А також, перевірка клієнтів та контрагентів, виявлення токсичних слідів та зв'язків, постійний моніторинг даних про компанію чи фізособи, а ще дані про компанії Великобританії.

Підключайте рішення LIGA360:Адвокат НААУ за спеціальною річною знижкою - 10% та залишайтесь ефективними на двох фронтах.

Слава Україні! Героям слава!

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини