Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Суд арештував готелі та столичні ТЦ, якими фактично володіють громадяни рф

Реклама

За матеріалами Державного бюро розслідування суд арештував сім готелів та два торгових центри, якими фактично володіють громадяни держави-агресора. Про це повідомила прес-служба ДБР.

Зокрема, ухвалою Печерського районного суду міста Києва накладено арешти із забороною відчуження на готелі Premier Palace Hotel, Premier Hotel Rus, Premier Hotel Lybid та Premier Hotel Slavutych (м. Київ), Premier Hotel Dnister (м. Львів), Premier Hotel Odessa (м. Одеса), Premier Compass Hotel Oleksandriya (м. Олександрія), приміщення ТВК «Метроград» та ТРЦ «Метрополіс» (м. Київ), а також на корпоративні права та акції визначених товариств.

"Номінальними бенефіціарними власниками вказаних об'єктів є іноземні громадяни та компанії-нерезиденти, які безпосередньо пов'язані із громадянами країни-агресора. У тому числі йдеться про високопосадовців та депутатів держдуми російської федерації", - встановило ДБР.

У ході досудового розслідування, ДБР перевіряє причетність цих громадян рф до діяльності злочинної організації, яка вчинила низку злочинів на території України.

Зокрема, встановлено, що учасники цієї організації протиправно заволоділи частиною енергетичної критичної інфраструктури України (обленерго) та іншими бізнесами країни.

Читайте також: СБУ арештувала майно президента АТ «Мотор Січ» на майже 1 млрд грн

Затверджено перелік майна "Комуністичної партії України", яке передається у власність держави

Рада розширила обов'язки СБУ

Володимир Зеленський підписав укази про застосування санкцій до 2507 фізосіб та 1374 юросіб

Дізнавайтеся повну інформацію про контрагентів і фізосіб, з якими плануєте працювати. Система CONTR AGENT покаже дані з ЄДР, фінансовий та податковий стан на 6,5 млн компаній та ФОП. А ще тут є дані з державних реєстрів про всіх громадян України. Оцініть переваги CONTR AGENT прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини