Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У заяві до ЄСПЛ українцям треба вказувати електронну пошту

23 листопада 2022, 17:26
598
0
Реклама

У зв'язку з перешкодами у наданні послуг з міжнародних поштових відправлень до та з України, Європейський Суд з прав людини підтримуватиме зв'язок із заявниками за допомогою системи електронних комунікацій (eComms). Для цього Суд використовуватиме адреси електронної пошти, надані заявниками. Про це йдеться на сайті ЄСПЛ.

"Стосовно саме повідомлення про винесені рішення та ухвали у справах, де не було надано адреси електронної пошти, Суд вирішив, як виключення, повідомляти про рішення та ухвали, винесені Палатою та Комітетом, шляхом їх розміщення в базі даних Суду HUDOC", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що про ухвали, винесені суддею одноособово, буде повідомлено лише тих заявників, які надали Суду адресу електронної пошти.

Перед тим, як робити запит до Суду про стан розгляду заяви, заявникам пропонується виконати запит в пошуковій системі Суду State of Proceedings (Стадія провадження) для отримання подальшої інформації.

Отримуй максимум інформації для ухвалення юридичних рішень. Усе законодавство й судова практика, аналітика й правова картина дня - є у рішенні LIGA360:Юрист. Замов прямо сьогодні.

Читайте також:

Які особливості спадкування під час воєнного стану?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини