Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Плата за видачу ветеринарних документів: Кабмін затвердив Методику розрахунку

Реклама

Уряд затвердив Методику розрахунку плати за видачу ветеринарних документів.

Відповідна постанова від 18 листопада 2022 року № 1295 набере чинності через один рік з дня припинення або скасування воєнного стану.

Затверджена Методика визначає механізм розрахунку плати за видачу ветеринарних документів: міжнародних ветеринарних сертифікатів, ветеринарних свідоцтв, ветеринарних паспортів на тварин.

Крім цього, вказаною постановою внесено зміни до додатків 1 та 2 до постанови Кабінету Міністрів від 9 червня 2011 року № 641 «Про затвердження переліку платних адміністративних послуг, які надаються Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, органами та установами, що належать до сфери її управління, і розміру плати за їх надання», а саме ветеринарні документи виключено з переліку адміністративних послуг.

Відповідно, з набуттям чинності постановою буде припинено практику видачі ветеринарних документів виключно спеціалістами державних установ, що входять до системи Держпродспоживслужби. Право видачі зазначених документів буде поширено, у тому числі, на ліцензованих ветеринарних лікарів.

За матеріалами Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Корпоративне рішення LIGA360 - надійний помічник для аграрного бізнесу. Законодавство та аналітика про земельні відносини під час війни, перевірка партнерів та клієнтів в Україні та Великобританії, моніторинг статусу земельної ділянки. Детальніше за посиланням.

Три за 3000 грн/міс. або п'ять за 5000 грн/міс.? Замовляй декілька рішень LIGA360 для керівників, юристів, бухгалтерів чи HR за нижчою ціною. Поспішай, адже пропозиція дійсна тільки до 23 листопада.

Читайте також:

Підтримка аграрного сектору в умовах воєнного стану: що варто знати?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини