Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Суд визнав протиправними дії Департаменту містобудування та архітектури

21 листопада 2022, 15:19
513
0
Реклама

Івано-Франківський окружний адміністративний суд визнав протиправними дії та зобов'язав Департамент містобудування та архітектури Івано-Франківської міської ради розглянути заяву про надання витягу з містобудівної документації. Про це повідомила прес-служба суду.

Суть справи: позивач звернулася до відповідача із заявою про надання витягу з містобудівної документації. Втім, Департамент їй відмовив, обґрунтовуючи це тим, що внаслідок введення в дію воєнного стану, розроблення інформаційної та технологічної карток що стосується надання адміністративної послуги про надання витягу з містобудівної документації було тимчасово припинено.

 «Право позивача як власника земельної ділянки на отримання інформації  щодо своєї землі гарантоване законом. А зазначені у відповіді відповідача мотиви ненадання такого витягу не належать до передбачених законом та встановлених постановою Кабінету Міністрів України підстав для відмови позивачу», - йдеться в рішенні суду.

Рішення суду може бути оскарженим в апеляційному порядку.

Доступ до Кабінету Електронного суду - у рішенні LIGA360:Адвокат НААУ. Усі потрібні ресурси та інформація для адвоката на одній платформі. Деталі за посиланням.

Читайте також:

Особливості захисту у кримінальних провадженнях по злочинах, передбачених ст. 286 КК України

Працюйте на перемогу всією командою! Придбайте 3 рішення LIGA360 за 3000 грн/міс., або 5 - за 5000 грн/міс. На вибір доступні тарифи для керівників, юристів, бухгалтерів чи HR. Встигніть до 23 листопада. 

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини