Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд продовжив відстрочку від мобілізації заброньованих працівників ще на місяць

10 листопада 2022, 12:30
7148
0
Реклама

Кабмін встановив, що строки дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації, наданих військовозобов'язаним відповідними рішеннями Міністерства економіки згідно із постановою Кабінету Міністрів України від 3 березня 2022 р. № 194 “Деякі питання бронювання військовозобов'язаних в умовах правового режиму воєнного стану”, які не закінчилися на день набрання чинності цією постановою, продовжуються автоматично на один місяць.

Це передбачено постановою Кабміну №1259 від 4 листопада, яка набула чинності 10 листопада.

В Кабміні нагадали, що бронювання військовозобов'язаних працівників підприємств, установ і організацій агропромислового комплексу можливе виключно через кабінет запитів на бронювання.

Бронюванню підлягають військовозобов'язані, які працюють в органах державної влади, інших державних органах, органах місцевого самоврядування та на підприємствах, в установах і організаціях, яким встановлено мобілізаційні завдання (замовлення), у разі, якщо це необхідно для забезпечення функціонування зазначених органів та виконання мобілізаційних завдань.

Читайте також: Уряд вніс зміни до деяких питань бронювання військовозобов'язаних: документ

Кабмін передбачив можливість подовження на два місяці чинних відстрочок від мобілізації

Військові повістки: хто і де має право вручати

Воєнний стан потребує оперативного пошуку інформації. Керівникам, юристам, бухгалтерам та hr-фахівцям як ніколи важливо встигати за змінами. У LIGA360 створений спеціальний блок з важливими даними: законодавство, економічні новини, відповіді експертів. Замовляйте систему на спеціальних умовах.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини