Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уточнено механізм проведення загальних зборів акціонерного товариства під час війни

9 листопада 2022, 09:15
1376
0
Реклама

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку уточнила формати проведення загальних зборів акціонерів акціонерного товариства або учасників корпоративного інвестиційного фонду у період дії воєнного стану.

Це передбачено рішенням від 6 листопада №1319, яке набуло чинності наступного дня наступного після його публікації на офіційному вебсайті НКЦПФР.

Встановлено, що у період дії воєнного стану загальні збори акціонерів акціонерного товариства або учасників корпоративного інвестиційного фонду можуть бути проведені виключно одним з наступних шляхів:

1) дистанційного проведення відповідно до Тимчасового порядку скликання та дистанційного проведення загальних зборів акціонерів та загальних зборів учасників корпоративного інвестиційного фонду;

2) проведення загальних зборів акціонерів акціонерного товариства, в яких беруть участь акціонери - власники 100 відсотків голосуючих акцій, відповідно до порядку, встановленого рішенням Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку N 1318 від 06.11.2022 р.

Читайте також: Рада ухвалила Закон щодо бронювання військовозобов'язаних

Знайдіть потрібний шаблон договору в один клік! У цьому допоможе Contractum від LIGA360. Система надає декілька варіантів шаблонів за популярними тематиками, щоб обрати оптимальну структуру. Спробуйте сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини