Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Держпраці роз'яснила, чи необхідно інформувати податкову про прийняття працівника на роботу при спрощеному режимі регулювання

Реклама

Відповідно до вимог статті 24 Кодексу законів про працю незалежно від виду трудового договору або форми організації трудових відносин працівник не може бути допущений до роботи без укладення трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням роботодавця, та повідомлення органів Державної податкової служби про прийняття працівника на роботу в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів.

Таким чином, повідомлення про прийняття працівника на роботу подається при укладенні трудового договору при спрощеному режимі регулювання трудових відносин в обов'язковому порядку до фактичного допуску працівника до роботи.

Відповідне роз'яснення надали фахівці Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області.

Де читати професійну аналітику про управління персоналом? В робочому просторі LIGA360: HR-Менеджер. Налаштуйте персональну стрічку новин з обраних джерел, отримуйте доступ до аналітики з кадрового обліку, читайте коментарі експертів. Оберіть своє рішення LIGA360 за посиланням.

Читайте також:

Рада схвалила рішення про об'єднання Пенсійного фонду та Фонду соціального страхування

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини