Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В особистий кабінет адвоката додано новий сервіс: НААУ

Реклама

Національна асоціація адвокатів України спільно з компанією «Поштова служба «Е-ПОСТ» запровадили новий сервіс відправки документів без потреби у відвідуванні пошти.

Доступ до сервісу відкритий в електронному кабінеті адвоката, повідомляє пресслужба НААУ. Використання сервісу не є обов'язковим для адвокатів.

Нова послуга передбачає, що прямо з комп'ютера можна відправити необхідні листи, а Поштова служба «Е-ПОСТ» їх надрукує, упакує в конверти та відправить адресатам. При цьому ви отримуєте квитанцію про відправку в момент відправлення. Ідеться про відправку копій і сканкопій документів.

Ціна відправки аналогічна вартості Укрпошти. Сервіс працює цілодобово, 7 днів на тиждень.

«Електронний суд нарешті став повністю електронним! Вимога процесуальних кодексів щодо надання підтвердження відправки копій позовних матеріалів іншій стороні вирішена повністю цифровими методами», зазначено в повідомленні НААУ.

Національна асоціація адвокатів України повідомила, що найближчим часом планується розширення сервісу і на відправку кореспонденції за кордон.

Секрет успіху адвоката НААУ - у рішенні LIGA360. Аналіз судових рішень й законодавства, моніторинги й правові сервіси, доступ до кабінету НААУ та Електронного суду. Замов сьогодні та виконуй робочі завдання ефективніше.

Читайте також:

Рада адвокатів України створила інститут представників за кордоном

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини