Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набув чинності Закон про ратифікацію Конвенції про визнання іноземних судових рішень у цивільних або комерційних справах

Реклама

Сьогодні, 28 липня, набув чинності Закон від 01.07.2022 № 2342-IX "Про ратифікацію Конвенції про визнання та виконання іноземних судових рішень у цивільних або комерційних справах".

Раніше ми писали: Україна підписала Конвенцію про визнання та виконання іноземних судових рішень у цивільних або комерційних справах

"Конвенція є універсальним багатостороннім документом, що закріплює для держав, які стануть її Сторонами, загальні правила, за яких гарантується взаємне визнання і виконання судових рішень у цивільних або комерційних справах.

Разом з Конвенцією про угоди про вибір суду 2005 року ця Конвенція має на меті полегшити доступ до правосуддя для учасників ринку, створити для них визначеність, передбачуваність, зменшення витрат, часу та ризиків під час здійснення підприємницької діяльності", - раніше повідомляв Мін'юст.

Читайте також: Перевірки суб'єктів господарювання під час війни

Знайдіть потрібний шаблон договору в один клік! У цьому допоможе Contractum від LIGA360. Система надає декілька варіантів шаблонів за популярними тематиками, щоб обрати оптимальну структуру. Спробуйте сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини