Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Президент про призначення керівника САП: відповідна людина обрана, від конкурсної комісії залежить фіналізація цього рішення

Реклама

У вечірньому зверненні 17 липня Президент Володимир Зеленський вказав свою позицію в питанні призначення нового керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

"Моя позиція як Президента України - конкурс, який відбувся, має привести до цілком логічного рішення про призначення нового керівника. Відповідна людина обрана, і від конкурсної комісії залежить фіналізація цього рішення.

Чому це питання чутливе? Відповідь очевидна. Без повноцінного керівника такої інституції неможливе і її повноцінне функціонування. До речі, те саме стосується й Національного антикорупційного бюро України. Строк повноважень попереднього керівника завершився. І має відбутися конкурсна процедура для відбору нового очільника НАБУ. Доручив Прем'єр-міністру України активізувати процес запуску відповідного конкурсу", - зазначив Президент.

Читайте також:

Президент відсторонив Ірину Венедіктову від посади Генерального прокурора

Президент усунув Баканова з посади Голови СБУ

Юристи й адвокати аналізують законодавство з LIGA360. Найповніша база законодавства й судових рішень в Україні, аналіз на основі штучного інтелекту. До кінця місяця придбай LIGA360: Юрист Професійний зі знижкою 30%.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини