Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відновлено постачання спеціальних бланків нотаріальних документів

Реклама

Завдяки відновленню роботи вузла Державного підприємства спеціального зв'язку (ДПСЗ) у Києві державне підприємство «Національні інформаційні системи» розпочало відвантаження спеціальних бланків нотаріальних документів.

ДП «НАІС» звертає увагу, що доставка бланків здійснюється до регіонів, в яких працює спеціальний зв'язок. З переліком населених пунктів, які обслуговуються ДПСЗ, можна ознайомитися на офіційному сайті.

Водночас у зв'язку зі зміною вартості комплексу робіт, пов'язаних із первинним обліком та постачанням спеціальних бланків нотаріальних документів, ДП «НАІС» вимушене збільшити вартість бланка на мінімально необхідну суму. Відтак, починаючи з 21.04.2022 вартість бланка становитиме 16,50 грн з ПДВ*.

* ДП «НАІС» внесло зміни до договорів постачання бланків для державних нотаріальних контор / державних нотаріальних архівів, а також приватних нотаріусів, та оновило їх положення в частині вартості бланка. Договори постачання в новій редакції розміщені на офіційному вебсайті ДП «НАІС» та доступні для ознайомлення в рубриках «Спеціальні бланки», а також «Реєстри» (розділ «Форми договорів», категорія «Нотаріат»).

Замовникам, які до 20.04.2022 (включно) здійснили замовлення та попередню оплату за бланки, відвантаження буде здійснене за попередньою ціною.

ДП «НАІС» просить усіх, хто з початку військової агресії російської федерації зробив замовлення та вніс за нього оплату, але ще не отримав його, зателефонувати до кол-центру ДП «НАІС» (0-800-508-584) для підтвердження замовлення та актуалізації адреси доставки.

Шаблони договорів англійською - тепер у CONTRACTUM від LIGA360. Замов найзручніший функціонал договірної роботи на вигідних умовах.

Читайте також:

Особливості роботи нотаріусів у період воєнного стану

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини