Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Військова служба під час воєнного стану не вважатиметься порушенням вимог несумісності для адвокатів: РАУ

Реклама

Проходження військової або альтернативної служби під час воєнного стану не вважатиметься порушенням вимог щодо несумісності із статусом адвоката.

Про це ідеться у рішенні Ради адвокатів України від 3 березня 2022 року № 24, повідомляє пресслужба Національної асоціації адвокатів України.

За пропозицією Голови НААУ, РАУ Лідії Ізовітової РАУ вирішила не застосовувати таку підставу для притягнення адвоката до дисциплінарної відповідальності.

Рішення прийнято з урахуванням Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022, яким в Україні введено воєнний стан у зв'язку з агресією російської федерації проти України, та з метою виконання заходів правового режиму воєнного стану, а також для забезпечення прав адвокатів у період оголошеного воєнного стану.

Найважливіші питання для бізнесу під час війни: організація господарської діяльності, персонал, податки, звітність, мито тощо. Все це і багато іншого в аналітичному проекті від LIGA ZAKON.

Читайте також:

На час воєнного стану допуск до кваліфіспитів можливий без довідок про несудимість і сертифікатів про знання української мови: РАУ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини