Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДП «НАІС» відновило роботу Електронного реєстру апостилів у більшості регіонів України

Реклама

ДП «НАІС» відновило роботу Електронного реєстру апостилів у більшості регіонів України, а саме у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Кіровоградській, Львівській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій областях, містах Київ, Запоріжжя та Краматорськ.

Інформацію щодо можливості подання документів для проставлення апостиля до відповідних відділів державної реєстрації актів цивільного стану у місті Києві буде розміщено додатково.

Мін'юст нагадав, що проставлення апостиля міністерство здійснює за заявою будь-якої особи, яка подає відповідний документ, шляхом її особистого звернення до територіальних органів Мін'юсту або нотаріусів.

У разі виникнення питань щодо проставлення апостиля ви можете звернутись:

  • до Управління у сфері державної реєстрації актів цивільного стану та проставлення апостиля Департаменту державної реєстрації за телефоном (096) 305 86 90 щодо документів, виданих органами юстиції;

  • до Департаменту нотаріату за телефоном (096) 545 28 87, (067) 683 57 41 щодо документів, виданих судами та оформлених нотаріусами України.

На час воєнного стану бізнеси можуть підключити рішення LIGA360 на спеціальних умовах. Отримуйте актуальні новини, відповіді на "гарячі питання" для бізнесу, зміни законодавства. Деталі за посиланням.

Читайте також:

Мін'юст затвердив зміни у сфері нотаріату в умовах воєнного або надзвичайного стану

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини