Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Посилений режим несення служби поліцейськими в Україні продовжено до 26 лютого

Реклама

Посилений режим несення служби поліцейськими в Україні продовжено до 26 лютого. Про це заявив голова Нацполіції Ігор Клименко, повідомила прес-служба Нацполіції.

"Наразі складний період активної фази гібридної війни проти України. Поліція працює єдиним механізмом з іншими правоохоронними органами, щоб протидіяти будь-яким спробам дестабілізувати ситуацію в країні", - зазначив він.

За словами голови Нацполіції, минулими вихідними поліція спільно з Нацгвардією посилили охорону та пропускний режим на території зони ЧАЕС. Також близько 2 тисячі поліцейських охороняють 245 об'єктів критичної інфраструктури в державі.

"Звісно, посилений режим несення служби - це велике навантаження для поліцейських. І ми намагаємося скорегувати графіки чергувань так, щоб у поліцейських був час на відпочинок", - пояснив Ігор Клименко.

Раніше ми писали, що сообовий склад Національної поліції переведено на посилений режим несення служби.

Читайте також: Перевірка документів поліцією та затримання: що варто знати кожному

Віталій Кличко провів брифінг щодо ситуації в Києві у зв'язку із можливою подальшою агресією Росії та про дії міської влади

Військовий облік на підприємстві: топ-7 порад для кадровиків

Введення воєнного стану: які наслідки та обмеження

Більше інформації про те, як попередити кризові ситуації бізнесу вже сьогодні, отримуйте в системах ЛІГА:ЗАКОН.

Тримайте руку на пульсі актуальної правової картини дня з усіма нововведеннями, використовуйте добірку ситуацій для оперативного реагування на будь-які зміни та майте доступ до повної бази нормативних документів на будь-яку дату, зокрема і тих, що регулюють роботу компаній в умовах коронакризи, карантинів, надзвичайних станів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини