Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Коментар до Кодексу України з процедур банкрутства вже доступний користувачам LIGA360

10 лютого 2022, 13:02
1195
0
Автор:
Реклама

Шановні колеги, повідомляємо про розміщення в LIGA360 у функціоналі інформаційно-правових систем науково-практичного коментаря до Кодексу України з процедур банкрутства.

Науково-практичний коментар до Кодексу України з процедур банкрутства - це постатейний аналіз матеріалу до всіх положень Кодексу з посиланнями на норми чинного законодавства України й міжнародно-правових актів, актуальну судову практику та напрацювання новітньої правової доктрини.

Зазначений коментар буде корисний для всіх, кого цікавлять актуальні питання правового механізму банкрутства: юристів-практиків, арбітражних керуючих, суддів, державних службовців, політиків, учених-правників, викладачів, аспірантів і студентів юридичних закладів освіти.

Науково-практичний коментар наводить постатейне тлумачення чинного Кодексу України з процедур банкрутства, а також інших актів законодавства на підставі наукового аналізу законодавства та узагальнення судової практики. У ньому використано нові й оригінальні підходи в роз'ясненні складних правових норм та найефективніші способи їх застосування у правозастосовній діяльності.

Науково-практичний коментар - це синергія знань і досвіду. Адже в його підготовці взяли участь науковці - представники Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого та фахівці з практики банкрутства юридичної компанії Nobili.

Запропонований коментар схвалила Національна асоціація арбітражних керуючих України для використання в процесі підготовки осіб, які мають намір здійснювати діяльність арбітражного керуючого, та у практичній діяльності арбітражних керуючих.

Зручний доступ до електронної версії коментаря реалізовано в модулі Коментованих кодексів у рішеннях LIGA360 для юристів, адвокатів та керівників.

Коментарем до кожної статті зазначеного Кодексу можливо скористатися, відкривши текст Кодексу та натиснувши на відповідну іконку (виділено червоним кольором).

Коментар відкриється поруч із потрібною статтею Кодексу.

Цьогоріч плануємо продовжити процеси актуалізації коментарів до окремих кодексів, про що додатково вас інформуватимемо.

Читайте також: Новинка практики банкрутства: юристи-практики ЮК «Nobili» та науковці написали Науково-практичний коментар до Кодексу України з процедур банкрутства

Стикнулися з незвичною правовою ситуацією? Відповідь знайдете на ІТ-платформі LIGA360. Покрокові алгоритми дій, судова практика, свіжа аналітика лідерів галузі. Подробиці за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини