Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набули чинності зміни до порядку надання допомоги в рамках програми "єПідтримка"

Реклама

Раніше ми писали, що підлітки 14-18 років зможуть скористатися програмою "єПідтримка". Відповідні зміни внесено до Порядку надання допомоги в рамках Програми "єПідтримка" постановою Кабміну № 68 від 2.02.2022, яка набула чинності сьогодні, 7 лютого.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомляв, що тепер крім стандартних цілей на спорт, кіно, театри, подорожі, кошти програми можна буде витрачати на освітні курси, шкільне приладдя та канцелярські вироби.

"Допомога надається отримувачам допомоги виключно для придбання у безготівковій формі з використанням платіжних карток та/або їх реквізитів послуг у сферах культури, освіти (у тому числі оплата здобуття дошкільної, позашкільної освіти, занять у гуртках, секціях, здобуття професійної (професійно-технічної), фахової передвищої, вищої освіти, харчування в закладах освіти, проживання в гуртожитках закладів освіти), фізичної культури і спорту, здійснення внутрішніх пасажирських перевезень залізничним та авіаційним транспортом, для придбання книжок, друкованих засобів масової інформації, товарів спортивного призначення, шкільного приладдя та канцелярських виробів, а також для придбання отримувачами допомоги віком від 60 років лікарських засобів, дозволених до застосування та включених до Державного реєстру лікарських засобів, у суб'єктів господарювання, які провадять господарську діяльність у зазначених сферах на території України, зареєстрованих відповідно до законодавства, та яким банком-еквайром встановлено код категорії продавця (Merchant Category Code, далі - МСС-код) з переліку, наведеного у додатку 1", - йдеться в постанові.

Читайте також: В Уряді нагадали, скільки діятиме програма "єПідтримка"

За бустерну дозу українці отримають ще по 500 грн: Президент

З 24 січня на 1000 грн за вакцинацію українці від 60 років зможуть купити ліки

На 1000 грн за вакцинацію можна буде купити ліки: Офіс Президента

Порядок надання 1000 грн для вакцинованих осіб: що передбачено?

Захистіть свою нерухомість від шахрайства та “чорних реєстраторів”. Сервіс SMS-Маяк миттєво сповістить про зміни в Реєстрі речових прав та незаконні процедури. Ставте свої об'єкти на контроль прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини