Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В ДПС нагадали бізнесу про обов’язок забезпечити розрахунки за допомогою платіжних карток

Реклама

На адресу Державної податкової служби системно надходять скарги громадян щодо незабезпечення можливості продавцями товарів проведення розрахунків за допомогою платіжних карток та банківських терміналів. Про це повідомила прес-служба ДПС.

Податківці нагадали платникам податків про визначений постановою Кабміну від 29.09.2010 № 878 «Про здійснення розрахунків за продані товари (надані послуги) з використанням спеціальних платіжних засобів» обов'язок забезпечити приймання спеціальних платіжних засобів для здійснення розрахунків за продані товари (надані послуги), включаючи суб'єктів малого підприємництва, які провадять діяльність у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг у населених пунктах з чисельністю населення від 25 тис. осіб і які відповідно до закону використовують реєстратори розрахункових операцій.

Читайте також: Підприємців, які працюють у селах, звільнено від використання РРО: рішення Уряду

ДПС роз'яснила деякі особливості застосування РРО при здійсненні окремих операцій

Як підприємцю-загальносистемнику вести облік доходів і витрат? Зручний та актуальний формат ведення книг доступний у Liga:REPORT. Замовте доступ прямо зараз і витрачайте мінімум часу на податковий облік та звітність.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини