Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Розширено перелік підстав для нарахування земельного податку: ДПС

Реклама

У зв'язку з прийняттям Закону № 1914-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень» розширено перелік підстав для нарахування земельного податку, визначених пунктом 286.1 статті 286 Податкового кодексу (далі - Кодекс).

Про це інформує Центральне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків.

Зокрема, відповідно до підпункту «в» пункту 286.1 статті 286 Кодексу до підстав віднесено наявність у землевласників та землекористувачів державних актів на землю.

Крім того, згідно з підпунктом «д» пункту 286.1 статті 286 Кодексу для нарахування земельного податку застосовуються дані інших правовстановлюючих документів, якими посвідчується право власності або право користування земельною ділянкою, право на земельні частки (паї).

Як зупинити рейдерське захоплення? Поставте на контроль свою нерухомість у сервісі SMS-Маяк, щоб миттєво отримувати сигнали про зміни в Реєстрі речових прав. Це допоможе вчасно звернутися до державного реєстратора та до суду, і зупинити незаконні дії. Спробуйте зараз.

Читайте також:

Правове регулювання та історія удосконалення Публічної кадастрової карти

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини