Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Програма "єПідтримка" повною мірою запрацює з 19 грудня: Прем'єр-міністр

Реклама

Парламент ухвалив зміни до бюджету та заклав 8 млрд грн на виплати вакцинованим громадянам.

Про це розповів Прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час «Години запитань до Уряду» у Верховній Раді 3 грудня, повідомляє Урядовий портал.

«Ми очікуємо, що 8 мільйонів громадян звернуться по виплати в одну тисячу гривень цього року. Усі будуть забезпечені цими коштами. Як і обіцяно, програма повною мірою запрацює з 19 грудня у застосунку або на порталі Дія», - повідомив Денис Шмигаль.

Прем'єр-міністр додав, що найближчим часом Уряд на своєму засіданні затвердить порядок використання відповідних коштів.

Програма Президента «єПідтримка» спрямована на підтримку малого та середнього бізнесу, який постраждав від пандемії, та стимулювання процесу вакцинації. Згідно з програмою повністю вакциновані українці отримають через портал або застосунок Дія одну тисячу гривень на вичерпний перелік послуг.

Більше інформації про те, як попередити кризові ситуації бізнесу вже сьогодні, отримуйте в системах ЛІГА:ЗАКОН.

Тримайте руку на пульсі актуальної правової картини дня з усіма нововведеннями, використовуйте добірку ситуацій для оперативного реагування на будь-які зміни та майте доступ до повної бази нормативних документів на будь-яку дату, зокрема і тих, що регулюють роботу компаній в умовах коронакризи, карантинів, надзвичайних станів.

Читайте також:

Економічний паспорт українця: Президент ініціює законопроект

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини