Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд змінив вимоги до індивідуальних номерних знаків на автомобілях

18 листопада 2021, 13:00
3025
0
Реклама

Кабмін затвердив зміни до постанови № 1081 "Про запровадження номерних знаків транспортних засобів, що виготовляються за індивідуальними замовленнями їх власників ".

Відповідне рішення ухвалено на урядовому засіданні 17 листопада, повідомив народний депутат Олексій Гончаренко.

"Виключили положення щодо відповідності індивідуальних номерних знаків вимогами державних стандатрів та уточнили кількість символів. Тепер зразки таких знаків та вимоги до них установлюються окремо МВС", - йдеться в повідомленні.

Відповідно до документа, опублікованого нардепом,  номерний знак, виготовлений за індивідуальним замовленням власника, може містити від 3 до 8 символів для авто і від 3 до 6 символів для мотоцикла.

Чинна редакція постанови дозволяє: від 3 до 8 символів (від 3 до 8 літер чи від 3 до 7 літер і цифр) для автомобілів та від 3 до 6 символів (від 2 до 5 літер і цифр) для мотоциклів.

LIGA ZAKON дарує щедрі подарунки до свого 30-річчя! Тільки до 25 листопада, замовляючи ІТ-платформу LIGA360 для управління інформацію й ризиками - ви отримаєте вдвічі нижчу ціну й вдвічі більше користувачів. Замовте спеціальну пропозицію, та зробіть свій бізнес ефективним на 360.

Читайте також: Набули чинності зміни до ПДР: нові дорожні знаки і розмітка

Телефонний дзвінок не є підставою для вимушеної зупинки авто: рішення ВС

Яка помилка поліцейського анулює штраф за порушення ПДР

Справа про адмінправопорушення закривається, якщо інспектор не дозволив водію залучити адвоката

Стикнулися з незвичною правовою ситуацією? Відповідь знайдете на ІТ-платформі LIGA360. Покрокові алгоритми дій, судова практика, свіжа аналітика лідерів галузі. Подробиці за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини