Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Києві посилюють контроль за дотриманням протиепідемічних заходів в умовах "червоної" зони

15 листопада 2021, 09:15
7113
0
Реклама

У всіх районах Києва посилюють контроль за дотриманням протиепідемічних заходів в умовах «червоної» зони.

Таке рішення ухвалено на засіданні штабу із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації 11 листопада, повідомляє Офіційний портал Києва.

Згідно з протоколом для контролю за дотриманням суб'єктами господарювання обмежувальних протиепідемічних заходів кількість робочих груп збільшать до чотирьох у кожному районі міста. До робочих груп залучать посадових осіб районних в місті Києві державних адміністрацій, ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві, Головного управління Національної поліції в місті Києві, КП «Муніципальна охорона».

У КМДА нагадали, що із 1 листопада Київ перебуває у «червоній» зоні епідемічної небезпеки поширення COVID-19. У місті діють суворі протиепідемічні обмеження.

Контроль за дотриманням обмежувальних протиепідемічних заходів, установлених у столиці, забезпечують РДА, Департамент муніципальної безпеки КМДА, Головне управління Держпродспоживслужби в місті Києві, Державна установа «Київський міський центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України», ГУ Національної поліції України в місті Києві, Управління Патрульної поліції в м. Києві, КП «Муніципальна охорона», КП «Київпастранс».

За порушення карантинних обмежень передбачена відповідальність за ст. 44-3 Кодексу про адміністративні правопорушення. Ця санкція передбачає штраф: для громадян - від 17 000 до 34 000 гривень, а для посадових осіб - від 34 000 до 170 000 гривень.

LIGA ZAKON святкує 30-річчя та дарує унікальні подарунки українським бізнесам. Придбайте корпоративне рішення LIGA360 на період від 3 місяців - підключіть більше преміум-користувачів. Переходьте на управління бізнес-ризиками й інформацією в режимі смарт вже сьогодні.

Читайте також:

Локдаун на користь: огляд юридичної платформи LIGA360

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини