Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На який строк відстороняється працівник від роботи у зв’язку з відмовою або ухиленням від вакцинації проти COVID-19?

10 листопада 2021, 13:21
1496
0
Реклама

Держпраці зазначила, на який строк відстороняється працівник від роботи у зв'язку з відмовою або ухиленням від вакцинації проти COVID-19.

Роз'яснено, що з урахуванням норм наказу Міністерства охорони здоров'я від 4 жовтня 2021 року № 2153, фактом, який зумовлює закінчення строку відсторонення працівника від роботи, є:

  • закінчення дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, або

  • отримання працівником обов'язкового профілактичного щеплення проти гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Як рекрутеру перевірити інформацію про кандидата на роботу? LIGA360: HR-Менеджер звіряє дані з 19 реєстрів про всіх громадян України. Санкції, перебування в розшуку, корупційні діяння, судові справи - система вкаже, якщо особа згадується в цих реєстрах. Отримайте безкоштовний тест-драйв за посиланням.

Читайте також:

Чи можуть працівника звільнити з роботи у зв'язку із відмовою або ухиленням від вакцинації проти COVID-19: роз'яснення Держпраці

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини