Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Карантин: змінено правила надання тривалих побачень засудженим та ув'язненим із родичами

Реклама

Уряд постановою від 20 жовтня 2021 р. № 1096 уніс зміни до постанови № 1236. Постанова № 1096 набрала чинності сьогодні, 26 жовтня (крім пункту 19 змін, затверджених цією постановою).

Зокрема, оновлено правила надання тривалих побачень засудженим та ув'язненим із родичами, роз'яснює Міністерство юстиції у Facebook.

За новими правилами надання тривалих побачень передбачає таке:

- якщо засуджений не менш як за 14 діб до побачення отримав повний курс вакцинації від CОVID-19, а родич, який його відвідує, має сертифікат про повну вакцинацію, то тестування засудженого на 12-й день після тривалого побачення проводиться безоплатно;

- якщо засуджений отримав повний курс вакцинації від CОVID-19, а родич не має сертифіката про повний курс вакцинації, або ж якщо такий сертифікат відсутній і в ув'язненого, і у його родича - тестування засудженого після тривалого побачення має оплатити родич (який перед побаченням також має пройти тестування методом ПЛР).

У Мін'юсті нагадали, що після тривалого побачення засуджені протягом 14 діб перебувають у приміщеннях для ізоляції, де їм на 12-й день ізоляції (або за наявності ознак інфікування COVID-19) обов'язково проводиться тестування на COVID-19.

Як адвокату просувати свої послуги й стежити за репутацією? З цифровим рішенням LIGA360: АДВОКАТ НААУ. Тут можна створити сайт-візитку й залучати клієнтів, контролювати репутацію у публічному просторі, професійно зростати з навчальними продуктами ВША. Придбайте доступ до рішення прямо сьогодні і підвищуйте свою адвокатську експертизу з НААУ та ЛІГА:ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини