Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Анкети на участь у LIGA ZAKON AWARDS 2021 можна подати до 15 жовтня!

Реклама

Інтерес до LIGA ZAKON AWARDS 2021 виявився досить великим: номінанти старанно перевіряють інформацію у профілях Liga:BOOK і продовжують заповнювати анкети для участі в Рейтингу. Через це, а також через велику кількість звернень від майбутніх учасників LIGA ZAKON AWARDS було вирішено перенести кінцеву дату прийняття анкет від номінантів.

Останнім днем визначено 15 жовтня. Заповнені анкети можна надсилати до 23:59 цього дня.

Нагадуємо, учасниками Рейтингу можуть стати працівники українських і міжнародних компаній, представлених на ринку юридичних послуг в Україні, державних органів, а також незалежні адвокати. Окремий блок номінацій передбачено для LegalTech-стартапів - рішень, які допомагають юристам ефективно виконувати їхню роботу.

Категорії номінантів Рейтингу LIGA ZAKON AWARDS:

· юридичні компанії та персоналії за галузями права у прем'єр-лізі та національній лізі

· юридичні департаменти;

· юридична премія для LegalTech-стартапів.

Нагадаємо, що юридичні компанії та персоналії подають анкети для участі у LIGA ZAKON AWARDS 2021 у власному профілі національного юридичного каталогу Liga:BOOK.

Також до LIGA ZAKON AWARDS входить «Медіавизнання» - спеціальна номінація, переможця в якій буде визначено за допомогою моніторингу й аналізу медійної активності за останні 12 місяців. Окрім того, учасники юридичного ринку визначають найсильнішого опонента в номінації «Опонент Акула».

Оберіть свою номінацію та долучайтеся до списку найкращих!

Більше інформації про те, як стати номінантом Рейтингу, за посиланням: awards.ligazakon.net.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини