Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд затвердив чисельність призовників на строкову військову службу у жовтні – грудні 2021 року

Реклама

29 вересня Уряд прийняв постанову «Про затвердження чисельності громадян, що підлягають призову на строкову військову службу, обсягу видатків для проведення призову у жовтні - грудні 2021», повідомляє Міноборони.

Відповідно до Указу Президента № 71 черговий призов громадян України на строкову військову службу відбуватиметься у жовтні - грудні. Перші відправлення поповнення до війська планується розпочати 5 жовтня, завершиться призов 21 грудня.

Кабмін установив чисельність майбутніх строковиків у кількості 13575 осіб, із них: до лав Збройних Сил - 6500 осіб, Нацгвардії - 4775 осіб, Держприкордонслужби - 1700 осіб, Держспецтрансслужби - 600 осіб.

Загальний обсяг видатків у сумі 71,1 млн грн для проведення призову буде здійснюватися в межах відповідних бюджетних призначень. Для призову до Збройних Сил України виділено 34,1 млн грн, Нацгвардії - 25,0 млн грн, Держприкордонслужби - 8,9 млн грн, ДССТ - 3,1 млн грн.

На строкову військову службу у жовтні - грудні 2021 року призиваються громадяни України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 18 років, та старші особи, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

Бажаєте дізнатися про цифрові інструменти в роботі юриста й адвоката? Реєструйтеся на презентацію професійного рішення LIGA360, та отримайте можливість придбати цей продукт зі знижкою 30 %. Більше про акцію до 30-річчя ЛІГА:ЗАКОН та Дня юриста читайте за посиланням.

Читайте також:

Звільнення з нових підстав, передбачених Законом про ТОВ: судова практика

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини