Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ринок землі: як нотаріусу отримати спрощений доступ до Держземкадастру

Реклама

З 1 липня 2021 року нотаріуси зможуть безкоштовно підключитися до онлайн-модуля Державного земельного кадастру з метою перевірки накопичення особою квоти земельних ділянок сільськогосподарського призначення у розмірі 100 га. Користування інформацією також буде здійснюватися безкоштовно.

Про це стало відомо під час робочої зустрічі представників Нотаріальної палати, Мін'юсту, Мінагрополітики, Держгеокадастру та ДП «Центр ДЗК» 30 червня.

Напередодні НПУ закликала забезпечити нотаріусам належний безкоштовний доступ до ДЗК, без чого неможливе здійснення повноцінної перевірки в рамках функціонування ринку землі.

Держгеокадастр спільно з ДП «Центр ДЗК», враховуючи зауваження НПУ, здійснили заходи щодо надання спрощеного доступу нотаріусам до даних Державного земельного кадастру. Для зручності фахівці підготували інфографіку:

Часто працюєте з договорами? Перевірте їх з функціоналом CONTRACTUM у LIGA360. Незначущі слова, помилки в нумерації, реквізитах та структурі підсвітяться автоматично. Замовте прямо зараз і зробіть договірну роботу ефективнішою.

Читайте також:

Bad communication: як бізнеси втрачають кошти на договірній роботі й що з цим робити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини