Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

РНБО застосує санкції стосовно земельних махінаторів: Міністр агрополітики

Реклама

До людей, які займалися земельними махінаціями будуть застосовані санкції РНБО. Про це заявив Міністр аграрної політики та продовольства України Роман Лещенко під час свого виступу на Всеукраїнському форумі «Україна.30. Земля», повідомила прес-служба міністерства.

«Через санкційний механізм РНБО, через відповідну підготовку всіх матеріалів, які ми підготували по відношенню до людей, які займалися земельними махінаціями, зловживали правом, акумулювали величезні масиви землі, будуть застосовані санкції. Ми маємо призупинити усі процеси несправедливого використання, вилучення й перепродажу земель», - сказав Роман Лещенко.

Він зазначив, що у вирішенні ситуацій, коли земля була набута в незаконний спосіб, задіяні усі координати правоохоронної системи.

«Ми готові надавати всю необхідну інформацію для встановлення справедливості. Крадіжка землі не має строків давності», - наголосив Міністр.

Вам також буде цікаво: Продаж земельних ділянок або прав на них через електронні аукціони: Закон прийнято

Захистити своє майно від рейдерів допоможе ефективний сервіс SMS-Маяк від "ЛІГА:ЗАКОН". Завдяки ньому можна відстежувати зміни статусу об'єкта нерухомості. Отримана інформація дасть змогу своєчасно звернутися до суду з позовною заявою про скасування вчинених реєстраційних дій, а також до правоохоронних органів із заявою про неправомірність таких дій. Ефективно уберегтися від рейдерів також допоможуть сервіси SMS-Маяк Земля та SMS-Маяк Іпотека від "ЛІГА:ЗАКОН", за допомогою яких можна оперативно дізнатися про зміни в реєстрі нерухомості (через SMS-повідомлення, електронним листом або через повідомлення в кабінеті користувача).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини