Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін створив Офіс з розвитку підприємництва та експорту

Реклама

11 травня затверджено положення про Офіс з розвитку підприємництва та експорту. Про це повідомив Урядовий портал.

Метою його діяльності є:

  • сприяння розвитку та підтримка малого і середнього підприємництва;

  • підтримка та просування експорту товарів, робіт та послуг українських виробників відповідно до програмних документів Кабміну, інших документів державного планування.

Положення передбачає утворення Наглядової ради у складі представників:

- Секретаріату Кабміну,

- Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства

- Міністерства цифрової трансформації.

Зазначається, що на виконання згаданого раніше рішення Уряду Секретаріату Кабміну доручено затвердити програму діяльності державної установи «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» та визначити порядок здійснення контролю за її виконанням.

"Така трансформація передбачає, що в Україні вперше з'явиться інституція, що здійснюватиме свою діяльність із метою ефективного розвитку підприємництва та експорту, сприятиме актуалізації Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва в Україні та розробці єдиних програм підтримки МСП", - йдеться в повідомленні.

Державну установу “Офіс з просування експорту України” перейменовано на “Офіс з розвитку підприємництва та експорту” відповідно до рішення Уряду від 10 березня 2021 року.

Читайте також: Верховний Суд роз'яснив, коли настає солідарна відповідальність керівника боржника

Більше інформації про те, як попередити кризові ситуації бізнесу вже сьогодні, отримуйте у системах ЛІГА:ЗАКОН. Тримайте руку на пульсі актуальної правової картини дня з усіма нововведеннями, використовуйте добірку ситуацій для оперативного реагування на будь-які зміни та майте доступ до повної бази нормативних документів на будь-яку дату, зокрема і тих, що регулюють роботу компаній в умовах коронакризи, карантинів, надзвичайних станів. Спробуйте тестовий доступ до систем ЛІГА:ЗАКОН за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини