Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Вибори до складу Правничої Асамблеї Асоціації правників України розпочато!

Реклама

Асоціація правників України розпочинає висування кандидатур на обрання до складу Правничої Асамблеї - найвищого колегіального органу управління АПУ, яке триватиме до 25 травня 2021 року.

Делегати Правничої Асамблеї обираються терміном на два роки. Кандидатура може бути висунута п'ятьма членами відділення/секції АПУ, чи запропонована шляхом самовисування. Делегатом Асамблеї може стати будь-який член АПУ.

На делегатів покладається обов'язок бути присутніми та голосувати на засіданнях, де відбувається ухвалення найважливіших рішень з питань роботи та управління Асоціацією. Чергові засідання Правничої Асамблеї проходять двічі на рік.

На наступному засіданні Асамблеї, яке відбудеться 02 липня 2021 року у Львові, відбудуться вибори керівництва Асоціації - Президента, Віце-Президента та Правління АПУ.

Важливо! Участь у виборах можуть брати лише члени АПУ, за умови сплачених членських внесків.

Є запитання? Звертайтеся, будь ласка, до заступниці виконавчої директорки зі зв'язків з органами влади Ольги Лопушанської за номером: +380 (44) 492-88-48 або ел.адресою: gr@uba.ua.

З питань щодо членських внесків звертайтеся до координаторки з питань членства Наталії Єрмоленко за ел. поштою: members@uba.ua.

Як найефективніше підготуватись до судового засідання? З IT-рішенням LIGA360:Юрист. Знайдіть судові рішення за темами, які цікавлять саме вас. У системі доступні зручні фільтри за регіонами, інстанціями, судами та навіть іменами суддів. Ви можете оцінити свій шанс на перемогу, завантаживши позовну заяву. Спробуйте LIGA360 прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини