Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Києві можуть послабити обмеження, запроваджені до 30 квітня

Реклама

Якщо ситуація з поширенням коронавірусу в столиці не буде погіршуватися, міська влада не виключає послаблення суворих обмежень, що були запроваджені до 30 квітня.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляє офіційний портал Києва.

«У середу, 28 квітня, буде засідати комісія з надзвичайних ситуацій міста, що складається з епідеміологів, вірусологів та інших фахівців. Вони ухвалять рішення, зважаючи на епідеміологічну ситуацію. Ми не виключаємо послаблення запроваджених обмежень, - зазначив міський голова. - Локдаун дав позитивні результати. Але розслаблятися зарано! Є багато ризиків. Цей вірус дуже небезпечний та агресивний. Як бачимо, все частіше від нього помирають не тільки літні люди, а й молоді. Тільки минулого тижня в Києві від ускладнень хвороби померли понад 300 людей».

Мер столиці додав, що запроваджений локдаун - вимушений крок, адже ситуація із захворюваністю в столиці була критичною.

«Я постійно спілкуюся з представниками малого та середнього бізнесу. Я розумію, що вони несуть дуже великі втрати, збитки. Як і місто. Столиця тільки в першому кварталі цього року недоотримала вже понад 2,5 мільярда гривень у бюджет. Але нам треба всім разом боротися з розповсюдженням хвороби. Сьогодні найголовніше - зберегти здоров'я і життя людей», - підкреслив Віталій Кличко.

Більше інформації про те, як попередити кризові ситуації бізнесу вже сьогодні, отримуйте в системах ЛІГА:ЗАКОН.

Тримайте руку на пульсі актуальної правової картини дня з усіма нововведеннями, використовуйте добірку ситуацій для оперативного реагування на будь-які зміни та майте доступ до повної бази нормативних документів на будь-яку дату, зокрема і тих, що регулюють роботу компаній в умовах коронакризи, карантинів, надзвичайних станів.

Спробуйте тестовий доступ до систем ЛІГА:ЗАКОН за посиланням, об'єктивно оцінюйте будь-яку ситуацію та приймайте тверді та зважені рішення вже сьогодні.

Читайте також:

Локдаун у Києві продовжено до 30 квітня: оприлюднено документ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини