Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Президент закликає ФОПів активніше реєструватись на порталі, щоб уже в квітні отримати грошову допомогу

Реклама

З 19-го квітня ФОПи та наймані працівники з «червоних» карантинних зон можуть надсилати заявки на отримання 8 тисяч гривень допомоги від держави.

На сьогодні, 20 квітня, вже близько 100 тис. осіб подали відповідні заявки. Про це повідомили на сайті Офісу Президента.

Зазначається, що Володимир Зеленський закликає громадян активніше реєструвати звернення на порталі задля того, щоб уже цього місяця отримати фінансову допомогу від держави.

«Подавши заявку через «Дію», люди зможуть отримати по 8 тисяч грн прямої грошової допомоги з держбюджету. Також закликаю місцеву владу не стояти осторонь і допомогти своїм підприємцям із місцевих бюджетів. Адже йдеться про робочі місця саме у ваших громадах», - зазначив Президент.

Нагадаємо, постановою № 328 Кабмін затвердив Порядок надання допомоги застрахованим особам на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів (детальніше). Також Уряд визначив, хто зможе отримати допомогу 8 тис. грн.

Читайте також:

Набув чинності Закон про допомогу найманим працівникам і ФОПам у "червоних" зонах

Тримайте руку на пульсі актуальної правової картини дня з усіма нововведеннями, використовуйте добірку ситуацій для оперативного реагування на будь-які зміни та майте доступ до повної бази нормативних документів на будь-яку дату, зокрема і тих, що регулюють роботу компаній в умовах коронакризи, карантинів, надзвичайних станів. Спробуйте тестовий доступ до систем ЛІГА:ЗАКОН за посиланням, об'єктивно оцінюйте будь-яку ситуацію та приймайте тверді та зважені рішення вже сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини