Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

За домашнє насильство чоловіка засуджено до 1 року позбавлення волі

Реклама

За підтримання публічного обвинувачення Голосіївською окружною прокуратурою м. Києва судом оголошено обвинувальний вирок 41-річному чоловіку, який систематично вчиняв фізичне та психологічне насильство у сім'ї (ст. 126-1 КК). Про це повідомила прес-служба Київської міської прокуратури.

Зазначається, що чоловік неодноразово притягувався до адмінвідповідальності за те, що систематично застосовував фізичне насильство відносно дружини, ображав її нецензурними словами, залякував та принижував. Проте, накладені адміністративні санкції не вплинули на чоловіка та не змінили його поведінку.

Вироком Голосіївського районного суду міста Києва обвинуваченого визнано винним у вчиненні домашнього насильства та засуджено до 1 року позбавлення волі.

Читайте також: Домашнє насильство: які заходи застосовуються до кривдника

Спробуйте нові функції ІT-рішення Liga360 для юристів. Будьте в курсі нових судових справ, слідкуйте за змінами судових рішень та прогнозуйте результати. Все це можливо завдяки новому модулю “Судові рішення” та інноваційній системі VERDICTUM. Дізнайтеся більше про новинки та можливості екосистеми Liga360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини