Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Локдаун у Києві продовжено до 30 квітня: оприлюднено документ

Реклама

Суворі протиепідемічні обмеження у Києві продовжено до 30 квітня.

Оприлюднено відповідний протокол № 34 постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА від 14 квітня, повідомляє офіційний портал Києва.

Згідно з документом до 30 квітня освітній процес у закладах загальної середньої, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти всіх типів та форм власності здійснюватиметься у дистанційному режимі.

Дитячі садочки та заклади позашкільної освіти всіх форм власності зачинені.

Окрім того, призупинено надання соціальних послуг у соціально-реабілітаційних центрах.

До 30 квітня КП «Київський метрополітен», КП «Київпастранс», КП «Комунальна служба перевезень», приватні компанії, які обслуговують міські маршрути, а також забезпечують приміське сполучення, працюватимуть у режимі спеціальних перевезень.

Спецперепустки, видані раніше, продовжують діяти. Додатково звертатися до Департаменту транспортної інфраструктури (або іншого суб'єкта, який здійснював видачу) для продовження строку дії перепустки не потрібно.

Важливо: перевезення співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій, Національної поліції, Національної гвардії, Служби безпеки та адвокатів здійснюється при наявності службових посвідчень та засобів індивідуального захисту.

Читайте також: адвокатам дозволили користуватися громадським транспортом у Києві під час локдауну за посвідченнями

Заклади громадського харчування продовжать працювати тільки навинос чи доставку. Продуктові ярмарки проводити заборонено.

Окрім того, згідно з протоколом закладам торгівлі рекомендовано забезпечити пріоритетне обслуговування людей похилого віку з 10:00 до 12:00.

Заборонено проведення державними та комунальними закладами охорони здоров'я планових заходів із госпіталізації, крім окремих невідкладних випадків. Також забороняється проведення планових заходів із госпіталізації закладами охорони здоров'я національного рівня, крім надання планової третинної (високоспеціалізованої) медичної допомоги за життєвими показниками - за умови дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.

У приміщеннях столичних Центрів надання адміністративних послуг наразі надають лише надзвичайно важливі послуги.

КК «Центр комунального сервісу» (ЦКС) надає усі послуги дистанційно.

Окрім того, у столиці продовжує діяти низка запроваджених раніше заборон. Зокрема, заборонено роботу закладів культури, торговельно-розважальних центрів, проведення масових заходів (розважальних, спортивних, культурних, рекламних та інших), присутність глядачів на спортивних змаганнях.

Заборонено перебувати в громадських місцях, транспорті без вдягнутих захисних масок; перебувати на вулицях без документів, що посвідчують особу; самовільно залишати місця самоізоляції, обсервації.

Хотіли спробувати продукти LIGA360 безкоштовно? До 28 квітня ви можете 2 тижні тестувати наші рішення для бухгалтерів, юристів та бізнесу. Усе законодавство, професійна аналітика, автоматичні сигнали про зміни та понад 50 цифрових інструментів. Дізнавайтеся про умови тут.

Читайте також:

Посилений карантин в Києві подовжили до 30 квітня

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини