Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Реєстрацію в "Дії" на виплату 8 тис. грн планують розпочати наступного тижня

Реклама

Профільні міністерства - Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, Міністерство цифрової трансформації, Міністерство соціальної політики - розробляють нормативно-правові акти щодо допомоги бізнесу та працівникам, які ведуть свою діяльність у регіонах «червоної» зони. Про це Прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив на селекторній нараді щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби, яка відбулася під головуванням Президента Володимира Зеленського.

«Уряд планує на найближчому засіданні ухвалити всі необхідні документи, щоб уже наступного тижня розпочати реєстрацію в додатку «Дія» на виплату 8 тисяч гривень», - зазначив Денис Шмигаль.

Читайте також: Президент підписав Закон про грошову допомогу для ФОП і працівників у "червоних" зонах

Більше інформації про те, як попередити кризові ситуації бізнесу вже сьогодні, отримуйте у системах ЛІГА:ЗАКОН. Тримайте руку на пульсі актуальної правової картини дня з усіма нововведеннями, використовуйте добірку ситуацій для оперативного реагування на будь-які зміни та майте доступ до повної бази нормативних документів на будь-яку дату, зокрема і тих, що регулюють роботу компаній в умовах коронакризи, карантинів, надзвичайних станів. Спробуйте тестовий доступ до систем ЛІГА:ЗАКОН за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини