Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Продовження карантину: юристи опановують нові цифрові інструменти

Реклама

За рік пандемії зміни відчули всі галузі економіки. Зазнав впливу і юридичний бізнес, адже потрібно було налагодити дистанційну роботу, знайти нові способи взаємодії в команді. Просування юридичних послуг змінилося також - в умовах, коли неможливо спланувати офлайн-заходи чи особисті зустрічі з потенційними клієнтами.

І якщо на початку 2020 року здавалося, що кризу можна просто перечекати, то вже за декілька місяців стало очевидним: зміни залишаться надовго. Вчора Кабмін продовжив адаптивний карантин до кінця року.

Не зважаючи на складнощі в роботі, багато фахівців сприймають карантин, як час ставати більш гнучкими, навчатися й ефективніше налагодити робочий процес. Про те, які IT-рішення допоможуть у повсякденних завданнях юристів, адвокатів, партнерів юридичного бізнесу - розкажемо в цьому огляді.

Цифрові інструменти для юриста

Що? На українському ринку експерти юридичної галузі автоматизують роботу з LIGA360: Юрист. Це комплекс інформаційно-аналітичних продуктів, що включає повну базу законодавства, судових рішень, професійні видання та сервіси для захисту компаній від ризиків.

Для кого? Юристи, юрисконсульти, помічники юристів й молодші юристи.

З якими завданнями допоможе? До LIGA360: Юрист включено понад 50 цифрових сервісів, щоб допомогти у будь-яких робочих потребах. Зокрема, продукт допомагає:

· Швидко знаходити й аналізувати законодавство. У системі є повна й актуальна база нормативно-правових актів України, а також міжнародне законодавство. Але головна “фішка” LIGA360 - це можливість аналітичної роботи з документами. Інструмент “Зворотні зв'язки” показує пов'язані нормативи,

· Слідкувати за правовими змінами. Система дозволяє налаштувати автоматичні сповіщення про зміни НПА. Є три види моніторингів: за темами, за реквізитами документів, або за фрагментами (реченнями, абзацами, статтями).

· Уникати сумнівних бізнес-зв'язків та стежити за репутацією компанії. У LIGA360: Юрист можна перевіряти інформацію з державних реєстрів про фізичних та юридичних осіб. Так, у системі є досьє на 6,5 млн компаній і ФОП, а ще 19 реєстрів для перевірки будь-якого громадянина України. Це інформація про зв'язки, борги, судові справи тощо.

Щоб контролювати репутацію вашої компанії чи партнерів, налаштуйте моніторинг ЗМІ. У системі можна перевіряти згадки у ТОП-200 українських медіа про бренд чи персону.

· Вивчати судову практику. LIGA360: Юрист не лише надає доступ до бази з 90 млн судових рішень, а й можливість аналітичної роботи з ними. Завдяки розвиненій системі фільтрів тут зручно знаходити потрібні справи. Окрім того, у системі відображуються найзначущі судові прецеденти в Україні, правові позиції ВСУ та практика ЄСПЛ.

· Професійно зростати під час карантину. У LIGA360 є усі ситуації для юриста з інструкціями, професійні онлайн-вебінари та профільні видання. Завдяки їм професійної інформації завжди буде вдосталь.

Скільки коштує? Тарифні плани для LIGA360: Юрист варіюються від 1530 до 4064 грн/міс. Більше про них дізнатися або замовити тестовий доступ до LIGA360:Юрист можна за посиланням.

Цифрові рішення для партнера юридичної компанії

Що? LIGA360: Партнер юридичної компанії - це спеціальне рішення для тих, хто приймає управлінські рішення в юридичному бізнесі. Воно включає усі переваги для юристів (див. попередню секцію), а також додаткові інструменти для роботи з НПА, більше можливостей для перевірки партнерів, клієнтів і конкурентів.

Для кого? Топ-менеджмент юридичного бізнесу, партнери юридичної компанії.

З якими завданнями допоможе? Переваги цього продукту - розширений функціонал для захисту юридичного бізнесу від ризиків. У системі є:

· Уся база НПА, бізнес-схеми, юридичні кейси, добірки правової інформації за економічними галузями. Таким чином, з якою б ситуацією не стикнулися власники юридичного бізнесу - відповіді вони знайдуть в LIGA360.

· Перевірка даних з офіційних реєстрів про партнерів, конкурентів та клієнтів. У клієнтів LIGA360 ніколи не буває сумнівів у своїх бізнес-зв'язках, адже вони мають перевірену інформацію про юридичних та фізичних осіб в Україні. Система показує дані про ризики співробітництва, борги, банкрутство, судові справи тощо.

LIGA360: Партнер юридичної компанії дозволяє поставити 150 компаній чи ФОП на моніторинг одночасно, й відстежувати зміни за ними.

· Захист нерухомості від рейдерства. Період кризи пов'язаний з послабленням захисту компаній, констатують фахівці. Зокрема це стосується ризиків рейдерських захоплень.

Щоб захистити майно своїх клієнтів, у системі LIGA360: Партнер юридичної компанії доступний онлайн-контроль змін статусів об'єктів нерухомості та земельних ділянок. Таким чином, ви завжди будете бачити незаконні дії щодо власності.

· Контроль за найважливішою інформацією правової сфери та відстеження правових змін. По суті, LIGA360 - це єдина платформа для виконання усіх робочих функцій. Тут топ-керівники юридичних бізнесів читають найважливіші новини та аналітику, зберігають обрані документи, спілкуються з командою.

Проте, однією з найбільш корисних функцій на думку клієнтів є можливість моніторити зміни. Це стосується оновлень законодавства, судових рішень, інформації про контрагентів. Просто укажіть інформацію, важливу для моніторингу, а система направлятиме автоматичні сигнали.

Скільки коштує? Рішення LIGA360: Партнер юридичної компанії коштує 4464 грн/міс. Для того, щоб спробувати всі інструменти та їх переваги, замовляйте тестовий доступ.

Цифрові рішення для адвоката НААУ

Що? LIGA360: Адвокат НААУ - це ІТ-продукт, що поєднав експертизу ЛІГА: ЗАКОН та Національної асоціації адвокатів України. Продукт розроблено спеціально для членів НААУ, щоб вони могли виконувати усі робочі завдання на єдиній платформі.

Для кого? Адвокати НААУ, помічники адвокатів НААУ.

З якими завданнями допоможе?

· Отримувати всю професійну інформацію на робочому столі й не витрачати час на переходи на різні сайти. Система надає доступ до кабінету адвоката НААУ, навчальних продуктів ВША для отримання залікових балів. Тут можна сплачувати щорічні внески фінансування діяльності органів адвокатського самоврядування.

· Стежити за судовими надходженнями й практикою, прогнозувати перемогу в суді на основі штучного інтелекту.

· Перевіряти надійність партнерів, конкурентів чи клієнтів завдяки інформації з державних реєстрів.

· Отримувати автоматичні сигнали про зміни законодавства, мати доступ до найсвіжішої експертної аналітики та новин.

Робочий стіл Адвоката НААУ зображений нижче. З нього можна зручно перейти до будь-якого цифрового модуля чи інструмента:

Скільки коштує? Придбати LIGA360: Адвокат НААУ можна від 1583 грн/міс. Система надається за акційною ціною, якщо ви сплатили щорічні внески фінансування діяльності органів адвокатського самоврядування. Дізнавайтесь більше за посиланням.

Який би з продуктів LIGA360 ви не обрали, це позбавить рутинних завдань і зменшить ризики на час кризи. Якщо ви не знайшли потрібного рішення - заповніть форму на сайті, і наші консультанти допоможуть зробити вибір.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини