Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НААУ оприлюднила список адвокатів, які мають заборгованість зі сплати внесків за 2021 рік

Реклама

На засіданні 19 березня 2021 року Рада адвокатів України прийняла рішення, яке передбачає посилення дисципліни в оплаті внесків на забезпечення адвокатського самоврядування.

Відповідно до цього рішення на офіційному сайті оприлюднюється список адвокатів, які мають заборгованість зі сплати внесків за 2021 рік, йдеться в повідомленні на сайті НААУ.

До 30 квітня адвокати, включені до списку, можуть направити інформацію про внесену раніше сплату внесків (копію квитанції) або наявність підстав для звільнення від сплати на адресу vnesok@mail.unba.org.ua

Якщо адвокат сумнівається, чи було його звільнено від сплати частини щорічного внеску, він може перевірити вказану інформацію в Особистому кабінеті адвоката на сайті НААУ.

Інфографіку про стан сплати внесків з розподілом по регіонах можна переглянути тут

В 2021 році НААУ звільнила від сплати 30 % внеску 655 адвокатів, які мають статус інвалідів І та ІІ груп, ліквідаторів аварії на ЧАЕС І та ІІ категорій, учасників бойових дій на території інших країн та учасників АТО, переселенців.

Розмір щорічного внеску адвоката на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування в 2021 році становить 2270 гривень.

Як адвокату професійно зростати й слідкувати за змінами? З цифровим рішенням LIGA360: АДВОКАТ НААУ. У рішенні ви зможете переглянути навчальні продукти ВША у межах встановленого НААУ річного обсягу залікових балів, читати експертні матеріали, аналізувати законодавство й готуватися до судових засідань. Оцініть усі переваги робочого простору LIGA360: АДВОКАТ НААУ, замовивши тестовий доступ.

Читайте також:

ІТ-система для успішної роботи адвоката LIGA360: АДВОКАТ НААУ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини