Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Україна може повернутися до зелених, жовтих, помаранчевих і червоних карантинних зон

Реклама

Президент Володимир Зеленський дав завдання представити детальну програму вакцинації проти COVID-19 в Україні. Про це говорили на нараді з питань запобігання поширенню коронавірусної інфекції.

«Треба визначити кількість вакцин, чіткі терміни вакцинації, перелік категорій населення, які мають вакцинуватися в першу чергу. Також має бути налагоджена система менеджменту та логістики вакцини, зокрема створені електронні системи запису, фіксації, місць щеплень, та розподіл поставок», - зазначив він.

Очікується, що вакцинація в Україні може розпочатися з лютого. За словами Міністра охорони здоров'я, на першому етапі її проводитимуть мобільні бригади.

«Найближчим часом МОЗ дослідить ситуацію в регіонах, і залежно від показників ми ухвалимо рішення про запровадження адаптивного карантину по окремих областях. Тобто повернемося до зелених, жовтих, помаранчевих і червоних зон», - зазначив Денис Шмигаль.

За його словами, ці зміни у разі прийняття набудуть чинності через сім днів після ухвалення.

Читайте також: Вихід з посиленого карантину: які заборони продовжують діяти?

Розрізняйте фейкові новини та відслідковуйте інформацію з надійних джерел у системі Semantrum. Система моніторить понад 20 телеканалів, 1 800 інтернет та друкованих ЗМІ, 15 радіостанцій у реальному часі. Замовте тестовий доступ до системи Semantrum на 14 днів та забезпечте себе достовірною інформацією.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини