Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Опубліковано Закон про розширення переліку підстав, коли суд має право не визначити розмір застави при взятті під варту

Реклама

Сьогодні, 30 грудня, в газеті "Голос України" опубліковано Закон "Про внесення зміни до статті 183 Кримінального процесуального кодексу України щодо права слідчого судді, суду не визначати розмір застави у кримінальному провадженні", який ВР прийняла 16 грудня.

Відповідно до внесених змін слідчий суддя, суд при постановленні ухвали про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, має право не визначити розмір застави у кримінальному провадженні щодо особливо тяжкого злочину у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів.

Відповідну зміну внесено до статті 183 Кримінального процесуального кодексу.

Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

Новорічні сюрпризи для адвокатів не закінчуються. Снігопад знижок до 60% від ЛІГА:ЗАКОН пропонує головні продукти та системи для роботи адвокатів за найвигіднішими цінами. Отримайте доступ до усієї необхідної нормативно-правової, консультаційної інформації, використовуйте алгоритми дій у різноманітних ситуаціях. А найголовніше: спробуйте Verdictum PRO - інноваційну систему для оцінки ймовірності перемоги у суді за допомогою штучного інтелекту. Замовляйте вже зараз, до завершення акції залишились лічені дні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини