Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін змінив порядок держреєстрації транспортних засобів

Реклама

Уряд змінив порядок державної реєстрації, перереєстрації та зняття з обліку транспортних засобів. Відповідну постанову Кабмін прийняв сьогодні, 16 грудня, повідомив Урядовий портал.

Зазначається, що документ дає можливість подати заяву та документи, необхідні для отримання номерних знаків та реєстраційних номерів через Електронний кабінет водія або Єдиний державний портал адмінпослуг.

Також постанова передбачає недопущення відчуження ТЗ у власників, стосовно яких містяться відомості у Державному реєстрі боржників.

Крім того, документ спрощує процедури огляду транспортних засобів під час державної реєстрації, перереєстрації та зняття їх з обліку.

Вам також буде цікаво:

Верховний Суд роз'яснив, як правильно перетинати пішохідний перехід

Службове авто не підлягає обов'язковому технічному огляду

Суд може звернути стягнення і на незареєстроване майно боржника: ВС

Прошиті та пронумеровані копії документів можна завіряти на останньому аркуші: ВС

Зустрічайте нові можливості системи пошуку та аналізу контрагентів CONTRAGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Відтепер користувачам системи CONTRAGENT доступна можливість перегляду досьє Персон: керівників та бенефіціарів компаній. Також всім користувачам доступне відображення інформації щодо наявності компаній у Єдиному реєстрі боржників та Автоматизованій системі виконавчого провадження. Встигніть скористатися перевагами CONTRAGENT зі знижкою 30% за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини