Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Конституційний Суд України продовжив розгляд справ

Реклама

В КСУ повідомили, що Суд працює у звичному режимі.

В повідомленні йдеться про те, що сьогодні, 8 грудня о 10.00 годині, розпочалося пленарне засідання Великої палати Конституційного Суду України, на якому судді продовжують розгляд справи за конституційним поданням 142 народних депутатів щодо офіційного тлумачення окремого положення абзацу четвертого преамбули Конституції, а саме щодо поняття "гідних умов життя".

Також зазначається, що сьогодні заплановано проведення засідання щодо розгляду питання про відкриття конституційного провадження у справі за конституційним поданням 47 народних депутатів щодо відповідності Конституції окремих положень Кримінального процесуального кодексу, зокрема щодо положень про спеціальну конфіскацію.

Раніше ми писали, що Конституційний Суд України відклав розгляд справ і питань через відсутність кворуму.

Для побудови виграшної стратегії захисту клієнта в суді існують сучасні діджитал-сервіси, які допомагають полегшити роботу адвоката. Аналітична система аналізу судових рішень Verdictum надає доступ до 85 млн судових рішень та допомагає оперативно вивчити позицію конкретного судді та колег у схожих справах. Окрім цього система надає доступ до розкладу судових засідань і завантаженості суддів. Отримайте доступ до Verdictum.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини