Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Вищий антикорупційний суд закрив першу справу за недостовірне декларування

Реклама

Колегія суддів Вищого антикорупційного суду закрила першу справу, пов'язану із недостовірним декларуванням, повідомила прес-служба суду.

Обвинуваченим у цій справі був колишній голова Запорізької обласної державної адміністрації. Справу було закрито з огляду на те, що кількома днями раніше, 27 жовтня Конституційний Суд визнав неконституційною статтю 366-1 Кримінального кодексу (детальніше).

У суді нагадали, що на момент ухвалення КСУ вказаного рішення у ВАКС перебувало 17 кримінальних проваджень за ст. 366-1 Кримінального кодексу. Усього ж у Вищому антикорсуді наразі розглядається 178 кримінальних проваджень.

ЛІГА:ЗАКОН презентує Verdictum PRO - першу систему аналізу судових рішень із функціоналом передбачення вірогідності перемоги в суді за допомогою штучного інтелекту. Система Verdictum PRO дає змогу визначити вірогідність ухвалення схожого судового рішення за допомогою математичних моделей машинного зчитування інформації. Сьогодні Verdictum PRO аналізує понад 80 млн документів. Долучайтеся до перших користувачів революційного рішення Verdictum PRO.

Нові виклики - нові можливості. Екосистема хмарних рішень LIGA360 повідомить про зміни в розкладі судових засідань, дозволить моніторити рішення конкретного суду чи навіть судді, сигналізуватиме про зміни в реєстрах щодо постачальників і партнерів. Час замовити тестовий доступ

Ви можете замовити повний тестовий доступ на 4 доби до LIGA360 за посиланням.

Читайте також:

Міністр юстиції прокоментував Рішення КСУ щодо антикорупційного законодавства

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини