Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

UBA KNOWLEDGE HUB: зручно, комплексно, 24/7. Ідеальна освітня комбінація в твоєму смартфоні

Реклама

Асоціація правників України презентує нову освітню онлайн-платформу, що поєднує необхідні навички та досвід - UBA KNOWLEDGE HUB: ТОП-спікери, тренери, скіли та поглиблені професійні знання.

UBA KNOWLEDGE HUB складається із чотирьох блоків:

· PARTNERS' SCHOOL: зустрічі у форматі off the record для партнерів, які стоять на початку свого професійного шляху чи хочуть досягти нових висот та для тих, хто тільки планує свій бізнес.

· WHAT PARTNERS TALK ABOUT: серія інтерв'ю з титанами юридичного ринку.

· SOFT SKILLS DEVELOPMENT PROGRAM: тренінги, спрямовані на опанування важливих для кар'єри юриста надпрофесійних навичок.

· LIFELONG LEARNING [HARD SKILLS FOR LAWYER]: вебінари прикладного характеру для отримання поглиблених професійних знань.

Тут ви отримаєте суттєві переваги навчання:

· Тільки ТОП-експерти. Будьте певні - вашими наставниками чи тренерами стануть найкращі з можливих фахівців. Говоримо лише про практичне - на реальних кейсах.

· Максимальне залучення. Навчання триває в форматі «move on» - виступи та інтерв'ю в поєднанні з особистими комунікаціями із можливістю задати питання off the record.

· Індивідуальний підхід. Менеджерка проєкту завжди готова відповісти на будь-які запитання. Все для вас - 24/7.

Більше деталей?

Вже згодом. Для того, щоби не пропустити новин, підписуйтеся на: FB, Telegram, Instagram або слідкуйте за новинами на сайті АПУ.

Для формування ідеальної освітньої програми пропонуємо залишити ваші пропозиції за лінком.

Примітка. Запропонувавши свій варіант до 6 жовтня, ви отримаєте 10% знижки на будь-який з обраних курсів.

Контактна особа - Катерина Пищик. Е-mail: events@uba.ua. Тел.: +380 (96) 742 71 07. Facebook.

Англійське право все частіше розглядається іноземними партнерами як зручне з точки зору застосовуваного права. Все більше компаній з країн Східної Європи, у тому числі й України, віддають перевагу англійському договірному праву виходячи на ринок Англії та ринки інших європейських країн.

6 жовтня запрошуємо відвідати вебінар «Англійське договірне право. Конструктор англійського договору» та дізнатися про особливості англійського контрактного права, розглянути основні ключові помилки, які можна уникнути, застосувавши до майбутніх операціях англійське договірне право.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини