Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Прирівняння посад працівників міліції до посад поліції оскаржують у суді

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом жителя міста Чернігова до Міністерства внутрішніх справ. Суд ухвалив розглядати справу за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників.

Про це повідомила прес-служба ОАСК.

Позивач просить суд визнати протиправним і скасувати наказ МВС від 17 лютого 2017 року № 138 про прирівняння посад працівників міліції до посад поліції. На думку позивача, оскаржуваний наказ не відповідає вимогам Конституції, інших законів, а Міністр внутрішніх справ перевищив свої повноваження при його виданні.

Не втрачайте важливу інформацію в кризових ситуаціях! Будьте в курсі розкладу судових засідань та завантаженості суддів. Відстежуйте судові справи за контрагентами, аналізуйте правові позиції та судові рішення з понад 85 млн. Формуйте власну сильну позицію із Системою аналізу судових рішень VERDICTUM. Отримайте тестовий доступ за посиланням.

Нові виклики - нові можливості. Екосистема хмарних рішень LIGA360 повідомить про зміни в розкладі судових засідань, дозволить моніторити рішення конкретного суду чи навіть судді, сигналізуватиме про зміни в реєстрах щодо постачальників і партнерів. Час замовити тестовий доступ

Ви можете замовити повний тестовий доступ на 4 доби до LIGA360 за посиланням.

Читайте також:

Адвокати зможуть реєструватись у підсистемі "Електронний суд" у тестовому режимі

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини